Сега четете
Полиция щурмува община Бургас

Полиция щурмува община Бургас

Полиция влезе в сградата на Община Бургас. По информация на NOVA проверката е във връзка със сигнал за издадена преди години заповед на кмета за продажбата на имоти в Национален парк „Росенец”.

Представители на няколко институции днес изискаха и иззеха папки с документи от общинската адмнистрация. По непотвърдена информация се проверява разрешително за продажба на имот в „Росенец”, което съвпада с разрешително, отнасящо се до бургаския хлебозавод. Бяха проведени и разпити на място за изясняване на обстоятелствата около земите край морето.По-късно проверка започна и в областната управа. Тя касае документация от 2013 г.

Редица сигнали за парк „Росенец” са попадени от представители на неправителствената Организация в защита на българските граждани, които днес също дойдоха пред Община Бургас.

Вижте и

„Доказа се кои са незаконните сгради. Това, което не може да се докаже, е притежание на кого са и кой ги е изградил. Другото, което се опитахме да установим в разговор с областния управител, беше свързано с това, че там има прекарани партиди за ток, вода и т.н. Все още не е известно чии са тези партиди“, коментира Бисер Русимов, представител на ОЗГБ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре