Сега четете
Изключиха анонимно Кирил Добрев от БСП

Изключиха анонимно Кирил Добрев от БСП

Въпреки че от БСП се канят да „отстрелят“ Кирил Добрев като член на партията, не закъсня и неговата реакция. Той не скри, че с това ръководство и с лидера в оставка Корнелия Нинова, не мелят брашно в една мелница. Припомняме, че в началото на мандата при избора на Нинова, Добрев беше неин заместник. После  зае друга партийна линия. 

На последния Конгрес Нинова и Добрев бяха опоненти за лидерския пост. Което издаде идеологическо противопоставяне, Добрев получи подкрепата на едва 7000 социалисти.

„Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора“ – така Кирил Добрев припомни как негови другари бяха „разчистени“ от БСП.

Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен – анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може…Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето.

Вижте и

Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП. Останалото няма значение.Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре