На 31 декември от 20:00 ч. ще започне двучасовото новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и малката Ая Алексиев от сериала „Татковци“. Предаването ще бъде открито от специално изпълнение на четиримата треньори от „Гласът на България“ – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специални гости в предаването и ще коментират музиката през 2021.

За музика в новогодишната нощ ще говори и легендата Васил Найденов, а освен него, в шоуто ще пеят Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „Бабите Шопкини“, които ще представят едно „невиждано и нечувано изпълнение“.

Спортните успехи през годината, Ивет и Николаос ще обсъдят с олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат също актрисите Мария Сапунджиева и Вяра Коларова.Николаос ще проведе „сериозен разговор“ с децата-актьори от сериала „Татковци“, а в дуел със смешки един срещу друг ще се изправят два весели отбора с лица на bTV. В тях ще се включат – Радина Червенова, Петър Бакърджиев, Денислав Борисов, Николаос Цитиридис, проф. Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова.

Зрителите също ще участват в двучасовото шоу със своите специални пожелания за 2022-ра година, а предаването ще завърши грандиозно със специален новогодишен поздрав – песен, подготвена от бенда на Шоуто, с участието на лица на bTV и някои от най-добрите танцьори на България.

Новогодишното шоу на 31 декември е с начало 20:00 ч., а новият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира на 31 януари 2022 г. по bTV.