Сега четете
Ето я Дарина дъщерята на президента Румен Радев

Ето я Дарина дъщерята на президента Румен Радев

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се снима във впечатляваща фотосесия заедно с класа си в НАТФИЗ, където продължава да учи. Тя е втори курс студентка по актьорско майсторство в класа на Пенко Господинов, пише hotarena.net. Освен че учи, красивото момиче на президента има ново амплоа – тя е модел на българска козметика, която предлага на пазара лавандулови продукти. Дарина е избрана не само заради артистичност, но и заради впечатляващата си физика на спортист.

„В НАТФИЗ често си правим фотосесии, които невинаги разкриват тялото, а по-скоро се концентрират върху израза на лицето. Това е идеята ни за последната фотосесия“, коментира състудент на Дарина по актьорско майсторство. Именно на последните си снимки Радева е загатнала за дългите си крака с шарена рокля и с разпусната до раменете къдрава коса.

Във фотосесията всеки от класа на девойката се представя с по три снимки, като едната е цветна, а другите две са черно-бели и съответно по-артистични. Студентите на Пенко Господинов участват в проекта с двете си имена, рождена дата и фраза, която ги описва най-точно. Към своето представяне президентската щерка е избрала думите: „Корените на душата ми са вплетени в гората“, и така загатва за любовта си към природата, неопитоменото, но и чистото. Фотосесията е с цел да запознае българите с младите актьори, които желаят все повече да присъстват в публичното пространство.

Вижте и

Президентската щерка засега е отлична студентка и както твърдят преподавателите й, е изцяло отдадена на бъдещата си професия. Тя вече участва в две постановки на НАТФИЗ и продължава да се усъвършенства, за да върви уверено по пътя, който си е избрала.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре