Сега четете
Александър Сано тръгва на турне с филма „В сърцето на машината“

Александър Сано тръгва на турне с филма „В сърцето на машината“

На турне звездата от „Под прикритие“ ще потегли заедно с последния си филм „В сърцето на машината“, в който изпълнява главната роля.

Това ще е предпремиерна обиколка за продукцията, режисирана от Мартин Макариев. Тя ще може да бъде гледана от публиката в Германия, Англия, Шотландия, Ирландия и Франция.

Турнето ще стартира на 3 февруари в Хамбург и ще завърши на 27 февруари в Единбург. „Кои от екипа и актьорите ще присъстват на прожекциите…. засега остава изненада“, анонсира Сано.

Това не е първият път, в който „В сърцето на машината“ се среща с публиката. Филмът вече бе представен на публична прожекция в Германия и фестивали в Англия, Австралия и др. Заглавието спечели и голямата награда на „Златна роза“ във Варна.

Вижте и

Припомняме, че „В сърцето на машината“ проследява един ден в завода „Кремиковци“. Действието се развива в края на 70-те години на миналия век, а събитията гравитират около група затворници и техните надзиратели. От страната на осъдените са Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, македонският актьор Игор Ангелов и др. От тази на униформените пък са Юлиан Вергов, Владимир Зомбори и др, пише Телеграф.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре