Сега четете
Социолог: Борисов отива в небитието като НДСВ, ако ГЕРБ загуби местните избори

Социолог: Борисов отива в небитието като НДСВ, ако ГЕРБ загуби местните избори

Кирил Петков умее да се договаря, а това беше добро качество и при Бойко Борисов, коментира Мира Радева

 

Ключови думи: Мира Радева, ГЕРБ, Бойко Борисов, Кирил Петков, Слави Трифонов, избори

 

Бойко Борисов ще отиде в небитието като НДСВ, ако ГЕРБ загуби местните избори след две години. Това прогнозира социологът Мира Радева, цитирана от БЛИЦ.

 

„През 1990 г. елитът на нацията беше събран в парламента. Всеки ден ще има шок и ужас днес, защото има много проблеми да се решават. Интересното на сегашната политическа ситуация е, че Кирил Петков умее да се договаря. Това беше добро качество и при Бойко Борисов“, коментира тя.

„До лятото проблемите ще се решават с пари. След това настъпва много важен период, защото след 2 години имаме местни избори и ще има битка между ГЕРБ и новите. Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като НДСВ. В същото време „Продължаваме промяната“ (ПП) нямат структури, но са силните на деня и парите са в тях“, добави социологът.

„Истинската енигма е какви са политическите амбиции на „Има такъв народ“ (ИТН). Хората помислиха, че партията на Слави Трифонов ще промени системата след референдума през 2016 година, но се оказа поредният балон“, каза тя пред Нова Нюз.

Вижте и

„Съвършено ясно е, че има един дълг към гражданите, който трябва да се изплати. От миналата година на първите протести казах, че ГЕРБ трябва да слезе от властта. Очаквах от новите, които идваха на власт, да са подготвени, но не се оказа така. Сега сме обнадеждени и очакваме да видим какво ще направи редовният кабинет“, заяви Радева.

„Безсилието, което показаха всички партньори, особено при ИТН, наля вода в мелницата на ГЕРБ и втвърди електората ѝ. Притеснявам се, че новите имат заложени популистки предложения, които вече са капани пред тях“, каза още тя.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре