Изключително съм благодарна и трогната от това невероятно признание! Каквито и думи да се опитам да използвам няма да бъдат достатъчни, за да опишат вълнението ми ❤️! Отново- благодаря пише Мария Бакалова в профилът си.

Мария Бакалова, която беше на една ръка разстояние от “Оскар” тази година зае първото място в класацията Топ 70 на най-влиятелните хора в шоубизнеса, съставена от българското издание на списание “Forbes”.

“Годината на Мария Бакалова! Категоричният първенец в класацията Топ 70 за 2021 г. достигна върхове, до които никой българин не се е доближавал. Ролята ѝ в холивудската продукция “Борат 2” я изстреля в светлините на прожекторите, а превъплъщението ѝ спечели номинации за “Оскар”, “Златен глобус”, БАФТА и наградата в “Изборът на критиците”. Мария Бакалова продължава да се снима и в български филми – през лятото на 2021 г. излезе филмът “Като за последно”, а през есента “Жените наистина плачат” с премиера на фестивала в Кан. Актрисата получи почетен “Аскеер” за посланик на българското актьорско майсторство и е част от селекцията “30 под 30” за 2020 г. на списание “Forbes”, пишат от изданието.