Сега четете
Нашите представители Денислава и Мартин на Детската Евровизия 2021 се класираха на 16-о място с „The Voice of Love“

Нашите представители Денислава и Мартин на Детската Евровизия 2021 се класираха на 16-о място с „The Voice of Love“

Нашите представители Денислава и Мартин, които според форумите също бяха от любимците на зрителите, се класираха на 16-о място с „The Voice of Love“. Стилно и премерено беше тяхното изпълнение-в началото бяха сгушени в палатка със светлини, която от страната на публиката изглеждаше като театър на сенките и се виждаха две мънички фигури, които сякаш си шептят нещо. Дени беше в нежна, бяла рокля, а Мартин с бяла риза и бежов панталон.В социалните мрежи зрителите отбелязаха колко точно и отлично е било представянето им. Те изглеждаха като зрели изпълнители с хармония помежду им, напомняха на елфи с лекотата, с която се движеха по сцената. Във вокално отношение превъзхождаха повечето участници. Излязоха под номер 6, но събраха 39 точки от гласуването на националното жури и 38 точки от зрителския вот, който беше онлайн. Тяхната визитка е била заснета в универсален магазин на 115 години.

14-годишната Малена от Армения спечели „Детска Евровизия 2021“ с общо 224 точки от оценките на журитата на страните-участнички плюс зрителския вот.

Финалът на надпреварата се състоя в центъра за музика и сценични изкуства „La Seine Musicale“, край Сена. Песента, с която тя победи е озаглавена „Qami Qami“. Красивата дългокоса Малена свири на виолончело и кара скейтборд. Тоалетът й обаче не заслужаваше кой знае каква оценка – с футуристични метални цветове и нелепа кройка, скриваща фигурата й.

Това беше 19-тото издание на песенния конкурс, на 19 декември, с 19 страни-участнички. Водещи на церемонията бяха Оливие Мин, Елоди Гусен и Карла. Всяко национално жури се състои от петима души – трима професионални музиканти и две деца на възраст от 10 до 15 години. България даде своите 12 точки на Украйна и Олена Ушенко.

Вижте и

Конкурсът започна с изпълнение на дуета „Офенбах“, светлинно шоу и балет, облечен в трите цвята на Франция – синьо, бяло, червено. Валентина, която донесе домакинството след победата си в Полша миналата година, изпълни накрая песента, с която спечели “ J“imagine“.

В тези трудни времена, музикалната надпревара ни остави с усещането за това, от което всички, по всяко време имаме нужда – надежда.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре