Сега четете
btv посреща 2022 с „Гара Мечта“ ,а за Коледните празници предлага много филми и празнични издания на предвания

btv посреща 2022 с „Гара Мечта“ ,а за Коледните празници предлага много филми и празнични издания на предвания

Новогодишното шоу на bTV започва точно в 22:00 на 31 декември. Комедийната програма, макар и различна от познатите предавания в жанра, е поверена в ръцете на най-добрите – актьорите Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев. За музикалната програма ще се погрижат Васил Петров, група „Акага“, Иво Димчев, Тони Димитрова, Графа и Веско Ешкенази, Папи Ханс, Стенли и Димитър Ковачев – Фънки, квартет „Дестини“, Поли Генова, Калин Вельов и Нина Николина, Богдана Карадочева и група „Остава“.

Действието се развива на ЖП гара – утопично място, където мечтите на всички българи са се сбъднали. Сюжетът представя двама непознати, Песимист и Оптимист, които се срещат в новогодишната нощ, докато пътуват с влак. Между тях възниква спор кой кой е и дали България си струва. Докато свадата ескалира, влакът дерайлира насред нищото. Много скоро всички пътници разбират, че влакът всъщност е спрял на най-необикновеното място, а именно на „ГАРА МЕЧТА“. Какво се крие в нея – зрителите ще видят навръх Нова година по bTV.

ТАЗИ СУТРИН

В традиционната „Седмица на духа“ (20 – 24 декември) екипът ще представи вълнуващи личности и техните още по-вълнуващи разкази за необикновени моменти в живота им.

Поредицата започва със „златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика, които станаха олимпийски шампионки, и с писателя Николай Бърданов след европейската награда за литература. Зрителите ще се срещнат с пожарникарите, които спасиха 27 души в Благоевград, както и с доброволеца, оказал първа помощ на четирима туристи, паднали в улей край Джандема. Ще чуят и историята на лекар, спечелил 43-дневна битка за живота на пациент с коронавирус. И още  – какво мотивира доброволеца, дарявал кръв 96 пъти. „Тази сутрин“ ще представи и проф. Николай Витанов от топ 2% на световните учени и д-р Валентин Великов, спасил датския футболист Ериксен, който колабира на терена по време на UEFA EURO 2020. В духа на предколедното настроение, Мария Жекова от MasterChef ще покаже как подготвя своята празнична трапеза.

ПРЕДИ ОБЕД

В празничното издание на 24 декември, за най-хубавата Коледа, чудесата и голямата любов ще разкажат Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов. В рубриката „Да, шеф“ ще запретне ръкави водещата на bTV Новините – Виктория Готева. А Венета Георгиева ще отведе зрителите в дома на четири поколения дами – Глория, Симона Загорова, малката Галина и прабаба й – Стефка.

Водещите Деси и Сашо пък ще гостуват на актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев. Какво се случва, когато „майсторът си намери майстора“ – ще споделят Влади Караджов от „Бригада Нов дом“ и съпругата му Цвети.

На Стефановден, 27 декември, в кухнята на „Преди обед“ влиза Стефан от първия сезон на MasterChef, който в миналото е сервирал на Бил Гейтс, а днес развива кулинарен туризъм в България.

Ще гостуват и Мис България 2013 – Нанси Карабойчева и волейболистът  Добромир Димитров, с историята на своите 11 години любов и раждането на второто им дете. Ще видим и влюбените в музиката и един в друг – дуетът Атанаска и Сонай от „Гласът на България“, с изпълнение на живо. В „Парчета живот“ предстои среща с един от основателите на фризьорската професия у нас – стилист Капанов. И още – какво се случва с актьорите от култовия филм „Сам вкъщи“ 31 години след премиерата му и как шампионското семейство Руми и Свилен Нейкови празнува Коледа.

 

ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Навръх Коледа, 25 декември, сред гостите в студиото на Диана Любенова и Жени Марчева ще бъде писателката Мария Лалева. Семейство медици ще разкаже за чудесата и любовта, която изцелява и вдъхновява. Журналистите Сибина и Асен Григорови ще направят обзор на годината и вълненията, с които светът посреща Коледата на 2021 г. Екипът на предаването ще покаже и бебетата на bTV, както и семейните двойки от „Фермата“. Зрителите ще разберат и как Димитър Тончев от MasterChef се оказа между две кариери. На Коледа ще гостува и легендата на българския поп и естрада Васил Найденов с голямо интервю за сцената и за живота извън нея.

На 26 декември в студиото на Мария Цънцарова и Петя Дикова гостува шеметната chef Силвена Роу. Зрителите ще видят и едно от най-популярните  млади семейства – Наум Шопов и Теа Минкова, заедно с бащата на Наум – Христо Шопов. И още едно звездно семейство – Део и съпругата му Мариана. Те ще споделят за уюта и съветите, които получават от двете баби на Део – 92-годишната баба Данка и 96-годишната баба Дашка.

Олимпийската медалистка Мирела Демирева ще разкаже за успехите в спорта, живота в чужбина и надеждите си за новата година.

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, което се провежда под патронажа на президента на Р. България, ще се излъчи на 25 декември от 20:00 часа по bTV.

В концерта ще се включат и цяло съзвездие от любими български музиканти: Графа, Веско Ешкенази, Белослава, Дони и Нети, Фондацията, Дара Екимова и Никола Тодоров,  Тони Димитрова, Любо Киров, БТР, Росица Кирилова и група „Жестим и други. А водещи ще са любимите лица от сериала по bTV „Татковци“ – Павел Иванов и Ая Алексиева.

ТЪРСИ СЕ

В празничния брой на  предаването „Търси се“ на 26 декември лъчезарните водещи Меги Димчева и Нели Хаджийска ще припомнят откровенията и най-трогателните моменти, споделени от гостите им за първи път. Героите, включени в Коледното издание, ще са: Андрей Арнаудов, Радина Кърджилова и Деян Донков, Кристина Газиева, Алекс Раева, Дара, Николаос Цитиридис, Иван и Жени Лечеви.

ЛОВЦИ НА ХРАНА

На 26 декември в един съвсем различен епизод на „Ловци на храна“ зрителите ще видят каква гозба ще предложат двете приятелки – водещата Петя Дикова и певицата Теди Кацарова.Топ готвачът Марко Лукиари ще бъде заедно с дъщеря си Сара, наследила кулинарните му умения. Какво ще приготвят актьорът Христо Пъдев от сериала „Татковци“, водещата на bTV Натали Трифонова и участникът в MasterChef Константин Таквор – ще стане ясно в последния епизод на предаването за годината.

Вижте и

120 МИНУТИ

На втория ден от Коледа, 26 декември, в студиото на Светослав Иванов гостуват световноизвестният цигулар Веско Ешкенази, рапърът 100 Кила, а Ивайло „Нойзи“ Цветков и Мария Игнатова ще споделят за живота като младоженци.

ШОУТО НА НИКОЛАOС ЦИТИРИДИС

За Бъдни вечер, 24 декември, екипът на шоуто е подготвил среща със смелите съвременни мореплаватели Стефан и Максим Иванови, които прекосиха Атлантика с гребане. Зрителите ще чуят изпълнение на космическата Петя Панева, победител в „Гласът на България”. На 27 декември, Николаос Цитиридис ще срещне зрителите с един необикновен Стефан, а именно Стефан Диомов, в компанията на „Фамилия Тоника“.

В новогодишната нощ шоуто ще започне в 20:00 часа. Компания на Николаос като водещи ще правят Ивет Лалова и малката Ая Алексиева от сериала „Татковци“.

Специални гости и изпълнители ще бъдат четиримата треньори в „Гласът на България“ – Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. В новогодишната нощ ще пеят и Васил Найденов, Меди, Прея, Маги Джанаварова, Есил Дюран, Дичо, Наско от БТР, Део, Константин и Софи Маринова. А фолклорната трупа „Бабите Шопкини“ ще представи невиждано изпълнение.

В забавно състезание ще се включат два отбора на bTV – на новините и актуалните предавания  (Светослав Иванов, Петър Бакърджиев и Радина Червенова) и на забавните предавания (Николаос, ТодорКантарджиев и Алекс Петканова).

ГАРА МЕЧТА

Новогодишното шоу на bTV започва точно в 22:00 на 31 декември. Комедийната програма, макар и различна от познатите предавания в жанра, е поверена в ръцете на най-добрите – актьорите Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев. За музикалната програма ще се погрижат Васил Петров, група „Акага“, Иво Димчев, Тони Димитрова, Графа и Веско Ешкенази, Папи Ханс, Стенли и Димитър Ковачев – Фънки, квартет „Дестини“, Поли Генова, Калин Вельов и Нина Николина, Богдана Карадочева и група „Остава“.

Действието се развива на ЖП гара – утопично място, където мечтите на всички българи са се сбъднали. Сюжетът представя двама непознати, Песимист и Оптимист, които се срещат в новогодишната нощ, докато пътуват с влак. Между тях възниква спор кой кой е и дали България си струва. Докато свадата ескалира, влакът дерайлира насред нищото. Много скоро всички пътници разбират, че влакът всъщност е спрял на най-необикновеното място, а именно на „ГАРА МЕЧТА“. Какво се крие в нея – зрителите ще видят навръх Нова година по bTV.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре