Сега четете
Стани Богат се завръща по btv в юбилейната си 20-та година от 20 декември

Стани Богат се завръща по btv в юбилейната си 20-та година от 20 декември

Броени дни преди завръщането на една от най-интересните игри – „Стани богат“, екипът повдига завесата за това какво ще видят зрителите в юбилейната 20-та година на предаването у нас. 55 000 лв. са раздадени още в първата седмица на „Стани богат“. Първият епизод на шоуто ще бъде в ефир е на 20 декември от 18 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер по bTV.

Утвърдилият се като любим водещ на играта за многознайковци – Михаил Билалов ще посрещне този сезон на стола на богатството общо 126 участници, а те са поравно мъже и жени. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Средната възраст на участниците е 41 години. А първи на стола на богатството сяда млад мъж, роден в годината на старта на играта у нас. Връстникът на шоуто се казва Златин Тодоров. Най-възрастният участник пък е на 67 г. Интересът към „Стани богат“ от страна на зрителите е огромен и форматът е очакван с нетърпение, разкриват още от екипа. Първоначалният кастинг за желаещи да премерят знанията си в битка за голямата награда от 100 хил. лв. е наброявал 2363 души.

Любопитен факт е, че водещият Михаил Билалов е участвал в играта, но не като претендент за голямата награда и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто стартира в България, Билалов е бил във Франция и там е избран от свой приятел за жокер. Не е изненада, че актьорът е дал верен отговор.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента – като това, че участниците сами избират втората сигурна сума. В празничните вечери „Стани богат“ ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство, сигурни са от bTV.

Вижте и

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре