Горчиво „Venci Venc“ мина под венчилото с Мая Вангелова.

По неписано правило сме свикнали любовта винаги да бъде на преден план, заемаща централно място под светлините на прожекторите, откъдето да насочва всеобщото внимание към онези, които са попаднали в нейния плен… особено ако става дума за популярните личности, чийто преминаващ пред погледите на широката общественост живот така или иначе е обречен на показност. Само че дори сред тях има такива, които предпочитат да не дават гласност на всяко събитие от интимната си връзка с техните партньори, без значение колко значимо може да бъде то. Точно като Венцислав Чанов, по-познат като Venci Venc’, който до последно запази в тайна решението си да мине под венчилото с Мая Вангелова.

За разлика от повечето си колеги, които с готовност биха се появили в публичното пространство месеци преди брачната церемония, за да обяснят надълго и широко какви планове кроят за нея, музикантът се ожени за своята половинка без предварителна реклама и излишен медиен шум. За венчавката се разбра впоследствие, когато той сподели като 24-часови истории няколко кратки видео клипа в своя личен Инстаграм профил, споделяйки щастието, което изпитва, заедно с последователите си в социалната мрежа.

На кадрите, показващи празненството, състояло се след заветното „Да“ на младоженците, се вижда, че 33-годишният изпълнител е заложил на класическа сватба, каквато, предвид неговия екстравагантен имидж, почитателите му със сигурност не очакваха. Когато през март т.г. той за първи път сподели намерението си да се закълне във вярност на своята любима, без обаче да уточнява кога и къде, мнозина предположиха, че ще го стори по необичаен и нестандартен начин, само че сега той напълно опроверга това мнение, доказвайки, че традициите са важни за него.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре