Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, нападна остро Димитър Бербатов и неговия екип по време на днешната си пресконференция. Босът на „белите“ коментира и думите на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, който определи БФС като „секта“.

„Какво направи Бербатов? Колко пари е дал за футбола? Тези хора само са взимали от футбола. Гриша Ганчев каза, че трябва да дойдат младите. Кои са тези млади хора? Тези, които той ги пробутва ли? БФС е секта според Гришата. Защо тогава някой друг не дойде и да представи някаква смислена програма?

Сега тримата катъри тръгнали да карат клубовете да подписват деклараци. Какво искат? Да бутат футболния съюз да се качват те. Чувам, че според Гриша Ганчев футболният съюз бил секта. А ти бе, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази секта, какво прави? Секта било. Какво прави в нея?, заяви Стефанов.

„Бербатов не иска да помага на футбола, а да управлява. Да си управлява бентлито! Съгласен съм с Гришата. Дайте млади хора, но трябва да са кадърни. Може да не са футболисти. Може да са юристи или администратори“, добави Стефанов.