Сега четете
Орлин Павлов: „На 17 Декември с огромно удоволствие каня всички на един специален концерт в зала „България“

Орлин Павлов: „На 17 Декември с огромно удоволствие каня всички на един специален концерт в зала „България“

Последният ти проект  ти е много интересен  песента “Докосвам те” с Тони  били разказал нещо повече за него?

Много съм щастлив, защото Тони ми се обади и ми предложи дует. Имаше готова музика, готов текст, наистина съм много щастлив, защото винаги съм искал да пея с нея. Познаваме се повече от двадесет години, работили сме заедно и се радвам, че вече имаме и дуетна песен.

Също твоята песен “Див Рай” се възприе много добре нещо и за нея да кажеш.

Див Рай“ беше голямо предизвикателство, защото е чужда песен, създадена е от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy –  Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein. Клипът, който направихме заедно с режисьора Виктор Чучков се получи страхотно. Песента част от саундтрака на „Пътят на честта“ сезон 2 и съм много щастлив, че успях да изпея тази песен, копродуцирана от Вирджиния рекърдс

”Пътят на Честта е успешен много сериал с висок рейтинг .Героят ти Стивън върти две жени по-натам ще имали изненади ?

Стивън определено на моменти беше раздвоен, но в крайна сметка той се влюби в Жаки и й доказа своята любов. Макара и да мина през толкова много трудности, успя да й докаже, че я обича истински.

Какво правиш по-време на пандемията успяваш ли творчески  да се справяш и как ти се отразява и на теб и семейството ти?

Успя да се отрази някак си прекрасно на семейството ни, защото имахме повече време да бъдем заедно. Творчески също не ми се отрази толкова зле, имах възможността да участвам в много различни проекти – музикални, сценични, в заснемането на пълнометражен филм и участието в основна роля в телевизионен сериал, за което съм щастлив. Направих много повече, отколкото очаквах, че може да се направи в такива условия.

Нешо ново ще имали скоро да зарадваш почитателите други покани от сериали филми театъра?

Ще ги зарадваме с втората част на „Завръщане“ през февруари, а на 17 декември с огромно удоволствие каня всички на един специален концерт в зала „България“, където заедно с Биг бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев! Ще направим едно пътуване във времето на музиката с коледни песни, евъргрийни, моя авторска музика, ще бъде страхотно и каня всички ваши читатели да се присъединят към това изключително празнично преживяване.

Спортуваш ли как поддържаш духът си здрав и любимите ти занимания ?

Успявам да намирам време за спорт, макар и не много често. Обичам много движението и спорта и винаги, когато намеря време, спортувам. Това ми дава енергия и кондиция за останалите неща.

Ваксиниран ли си какво ти е мнението ?

Вижте и

Да, аз имам ваксина, цялото ми семейство е ваксинирано. Разбира се, това е въпрос на личен избор и ние направихме своя

Имаш ли много ухажорки нищо ,че си вече си обвързан ?

Възможно е, не съм ги виждал (смее се)

Оставяли ти време за семейството и как ги прекарвате тези часове?

Остава ми, да, старая се да отделям възможно най-много време на семейството си. Разбира се, времето никога не стига, Елизабет е във възраст, в която е много сладка, учи много бързо, започва да говори повече, с много свои измислени думи, които са страхотни и не искам да пропускам нито един момент от нейното порастване.

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре