Сега четете
„ЛЮБОВ “ с Деси Тенекеджиева и диригента маестро Йордан Камджалов във Варна

„ЛЮБОВ “ с Деси Тенекеджиева и диригента маестро Йордан Камджалов във Варна

На 28-ми декември, от 18:00 и 20:00 часа на великолепната сцена на Опера Варна, почитателите на класическата музика ще могат да се докоснат до коледния концерт-спектакъл „ЛЮБОВ“ в една магична вечер, създадена от творческото дуо на актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и диригента маестро Йордан Камджалов, който ще застане начело на Варненската Филхармония.Публиката ще има възможността да се наслади на изумителните млади творци – лауреати на Фондациите „Стоян Камбарев“ и „Йордан Камджалов“: Мария Славова – сопран, Лора Маркова – цигулка, Георги Димитров-Жожо – китара, Сара Чакърова – маримба и Сион Найман – виолончело. Всички те са сред най-изявените и даровити млади музиканти в областта си в света и са печелили редица елитни международни конкурси и отличия.Номинирани или носители на най-престижния приз за млади таланти в България – Наградата за Полет в Изкуството „Стоян Камбарев“.

ЛЮБОВ“ вече постави началото на серия от съвместни творчески и духовни пътувания на двамата изявени родни артисти. През февруари, бе премиерата на този прекрасен арт проект с 4 спектакъла в зала България и Плевен. Билетите свършиха за броени дни, при това в разгара на пандемията, като успехът на концерта бе забележителен. Специално за гостуването си във Варна спектакълът ще бъде обогатен с нови музикални и визуални коледни изненади. Очакванията на организаторите от Варненската Опера за коледното издание на ЛЮБОВ е да повтори февруарския фурор, тъй като билетите за спектакъла от 18.00 часа вече са изцяло изчерпани, а броени билети останаха за втория концерт от 20.00 часа.

Официален партньор на „ЛЮБОВ“ е БАТ – България, който успоредно със социално отговорните си инициативи, с цел насърчаване развитието на културното богатство на страната, застава и зад стойностни културни проекти на българското изкуство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре