Сега четете
Какво е свободно гмуркане?

Какво е свободно гмуркане?

📹🎥📻📼 Любословие.БГ представя Нели Кечева https://www.facebook.com/nelly.ketcheva , треньор от Seanomad Freediving School 📸📽 🦪🤿🏊‍♂️💧💦🌊🐟🎣Гледайте прекрасното интервю в което се разказва за свободното гмуркане като спорт и за ползите от практикуването му. 🎈🏆🏐🥇Наскоро приключи Sofia Freediving Cup– вижте как е протекла част от подготовката🎰🎲🧿 Още информация на : www.Luboslovie.bg https://seanomad-freediving.com/home 🎁❤Освен като идеален начин да разпуснете през уикенда, свободното гмуркане е и спорт, в който се организират международни състезания.
Seanomad Freediving School е първото училище по свободно гмуркане в България, което предлага висок стандарт на обучение, водено от сертифициран инструктор. Фокусът на предлаганите  от нас AIDA курсове е необходимостта да се гарантира безопасността на Вас и Вашите партньори. Курсовете са добре балансирани и обхващат теория, използване на екипировка, умения в басейн и занимания в открити води.
Seanomad Freediving School е създадено от Любомир Стефанов – единственият AIDA инструктор и международен съдия по свободно гмуркане в България. Той е успешен състезател на международно ниво, с участия на големи състезания, 2 световни първенства, няколко медала и 10 национални рекорда в дълбочинните и басейновите дисциплини.
Seanomad Freediving School полага усилия за популяризирането и изграждането на имидж на фридайвингa като достъпен и безопасен спорт. Двете презентации на Любомир Стефанов в препълнени зали на Дни на предизвикателствата 2010 и TEDxSofia 2012 събуждат интереса на публиката към този практически непознат у нас спорт. Това води до нови медийни изяви и скоро се ражда идеята за състезание в България.Любомир Стефанов и Seanomad Freediving School са организатори на Sofia Freediving Cup 2012 – първото състезание по свободно гмуркане в България, провело се на 17-18.11.2012. На състезанието участват над 30 гмуркача от 5 държави, които мерят сили в статичната и динамичната апнеа (със и без плавници). Поставени са 9 национални рекорда, а състезанието се радва на много добро медийно покритие: 2 национални телевизии, вестници, онлайн издания и радио станции. Sofia Freediving Cup 2012 получава висока оценка от наблюдателите на AIDA и е началото на състезателното свободно гмуркане в България.

Във второто издание на Sofia Freediving Cup, провело се на 12-13.10.2013 в София, взимат участие още повече гмуркачи. По покана на Seanomad Freediving School в състезанието участва и световният шампион и рекордьор – Горан Чолак (Хърватска), който подобрява националния рекорд в статичната апнеа на 9:19 минути.

През 2014та, 2015та, 2016та, 2017та, 2018та, 2019та година Seanomad Freediving School и Любомир Стефанов са в основата на организацията на шест поредни издания на Sofia Freediving Cup. На юбилейното 5то издание на състезанието през 2016, специален гост е Матеуш Малина (Полша) – текущият световен шампион и рекор

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре