Сега четете
Новата МИС Вселена е индийка

Новата МИС Вселена е индийка

Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса „Мис Вселена“, който се състоя в израелския курортен град Ейлат на Червено море.

Индийката, актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико, съобщи АП/

Конкурсът включваше традиционно представяне на национално облекло, бански и интервюта с участничките, които да покажат ораторските им умения.Състезанието попадна в светлината на прожекторите, тъй като бе организирано в Израел на фона на призиви за бойкот на страната заради отношението й към палестинците.

В крайна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка, като официално посочи като причина за решението си коронавируса. В интервю миналия месец предишната победителка Андреа Меса се обяви срещу политизирането на конкурса в Израел.

Вижте и

Представителка на израелското министерство на туризма обясни, че страната е била избрана за домакин заради успешната си ваксинационна програма срещу КОВИД-19.Поради варианта Омикрон обаче Израел бе принуден да затвори границите си за чуждестранни туристи в края на миналия месец. Повечето от претендентките за титлата вече бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничения. Онези, които се забавиха, получиха специално разрешение да влязат, но с условие за 72-часова карантина, посочва АП.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре