Сега четете
Взрив е избухнал в Православната класическа гимназия, разположена на територията на женския манастир в гр. Серпухов, Русия

Взрив е избухнал в Православната класическа гимназия, разположена на територията на женския манастир в гр. Серпухов, Русия

Тази сутрин бивш възпитаник на Православната класическа гимназия, разположена на територията на женския манастир в гр. Серпухов, Русия, е взривил самоделно взривно устройство. Ранени са осем души, от които седем са деца. Самият извършител е загинал от загуба на кръв, съобщават разследващите органи.

По предварителна информация, причината за това деяние е бил конфликт на бившия гимназист с възпитаници и преподаватели в гимназията.

Бившият възпитаник Владислав Струженков се увличал по компютърни игри, включително такива със стрелби. Той обичал и трилърите, а един от любимите му филми била поредицата „Убийствен пъзел“.

Вижте и

Бившият гимназист е планирал нападение по време на сутрешната молитва, но самоделното взривно устройство се взривило на входа. Младият мъж е носел със себе си и хладно оръжие, подобно на мачете.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре