Сега четете
Зеленият сертификат трябва да отпадне

Зеленият сертификат трябва да отпадне

Смятаме, че зеленият сертификат трябва да се премахне като много тежка дискриминационна форма. Това заяви по време на консултациите за съставяне на правителство при президента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, предаде репортер на Любословие.БГ

Той добави, че България е изправена пред множество проблеми, които максимално бързо трябва да намерят своето решение.

„Страната ни се намира в криза. Тя е десетилетна и е започнала още в края на миналото столетие. В парламента ще направим всичко, което зависи от нас, да поставим въпросите, които смятаме за важни и належащи. Трябва да се обърне внимание, в чисто технически план и смисъл, на нормализацията на живота в нашата страна. Считаме продължаването на всички т.нар. противоепидемични мерки за нещо, което трябва да бъде прекратено като практика“, заяви Костадинов.

 

Той определи като приоритетно децата да получат нормално образование, което вече трета учебна година здравната криза възпрепятства. Проблемът с високите цени на тока и външнополитическите отношения на България, най-вече със Северна Македония, също са приоритетни за „Възраждане“. По тези теми те ще търсят подкрепа от здраво мислещите народни представители.

Вижте и

„Ще бъдем гласът на здравия разум и българския народ. Ще настояваме за голяма чуваемост. В парламента всички са равни, защото всички ние представляваме част от българския народ, а той не може да бъде делен“, посочи Костадинов.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре