Сега четете
Необходимо е да сме денонощно будни и да браним новаторството

Необходимо е да сме денонощно будни и да браним новаторството

Необходимо е да сме денонощно будни и да браним новаторството, заяви от парламентарната трибуна Любомир Каримански от ИНТ.

„Има такъв народ” ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство и парламентът да работи през целия си мандат, посочи той. По думите му парламентарната група на партията ще следва три основни принципа.

„Първият принцип е свързан с това, че хората са естествено различни. Ние тряба да намираме пътя един към друг и да се раздваме на различнията си. Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов „свещена”, бих искал да покажем сговор и достойно повдение, подобаващо на високия морал на народния представител. Необходимостта от възраждане е повече от жадувана, с това е свързан и вторият принцип- любознателността. През вековете будителите по нашите земи са успели да отредят достойно място на българската нация сред световното образование. Знанието е неизчерпаем ресурс”, коментира той, цитиран от Нова тв.

Каримански призова да се впрегне цялата креативност, предлагайки истинска промяна.

Вижте и

„Третият принцип е свързан с творческото начало на всеки един от нас. Всички граждани, които искаме нововъведения е необходимо да сме денонощно будни и да браним новаторството”, добави той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре