Сега четете
Пламен Пенев „Мистър България“ 2004: и бивш модел:Шоу бизнеса като гледам не се е променил много. Лицемерието и фалша са навсякъде

Пламен Пенев „Мистър България“ 2004: и бивш модел:Шоу бизнеса като гледам не се е променил много. Лицемерието и фалша са навсякъде

Пламен Пенев е бивш модел и спечелил престижният конкурс „Мистър България“ 2004 г. Зашършил е Иконимика в „Нов Български Университет“.

Участвал е в редица рекламни кампании и клипове .

Как започна всико мечтали ти беше да се занимаваш с моделство?

Бях на 18 когато майка ми ме заведе в модна агенция в Бургас. Видяла в някакъв вестник тогава, ме търсели модели. Първоначално го приемах с насмешка и като нещо много несериозно. Направихме фотосесия за страницата на агенцията и в рамките на месец и половина никой не ми се обади. В началото на декември 2004 получих обаждане от непознат номер, оказа се собственика на агенцията Йордан Йосифов. Данчо както после започнах да го наричам ми обясни, че има конкурс за Мистър България и по неговите виждания съм един от основните претенденти. Местно казано го приех отново с насмешка, но към онзи момент реално нямаше какво да губя и печеля и беше нещо различно от обичайният ми живот. Реших все пак да отида до София, да се срещнем на живо с Данчо и да поговорим. След това се явих на конкурса и така започна всичко.

Бързоли те забелязаха модните агенции или ти се поддържаше със спорт ?

Като започнах да се занимавам с мода определено знаеха кой съм, но моите служебни отношения бяха с Web Models

Печелиш““ Мистър България 2004 как ти повлия това ?

Определено беше вълнуващо преживяване. Имаше момент на еуфория, но той бързо отмина. Интересно беше останалите започват да ти възприемат независимо, че нямаш промяна от преди това.

Имал си много ангажименти и покани за мероприятия и клипове с рекламна цел как ти се стори тогава шоу бизнеса?

Шоу бизнеса като гледам не се е променил много. Лицемерието и фалша са навсякъде. Честно казано не се чувствах на място тогава. В живота си всичко съм постигал с някакви усилия, а модата е по повърхностна професия и целият този блясък без основа не ми беше по вкуса.

 

Вижте и

Имаш през 2009 г участие в реали предаването „Сървайвър“ което завършва със скандал .Какво според теб беше това завист от тяхна страна или по умният отстъпва?

Завист със сигурност не е имало от ничия страна. Възползвах се от клауза в договора и напуснах. Нормално е продукцията да извлече максимално повече дивиденти от ситуацията.

След време се отказваш от моделството и кариерата ,която си постигнал в шоу бизнеса защо някой пречупили нещо в теб ?

Завърших образованието си и беше време да поема по нов път. Имал съм някои други малки ангажименти през годините колкото да си припомня старите времена. Може да сме модерни във всяка една възраст и без да сме на подиума.

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре