Честит имен ден на главния редактор и основен предводител на нашия екип

 

Православната църква почита на 30 ноември паметта на Св. Апостол Андрей Първозвани, който пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Христа. В редакцията на „Любословие“ си имаме един основен Андрей – главният-редактор на медията, който е и основният „виновник“ за развитието на Любословие в последните години. Той просто е призван да води медията.

Редакторския екип и сътрудниците на медиите желаят на Андрей Велчев крепко здраве, винаги да е пръв сред победителите и да успява да е винаги добър Човек (няма грешка в главната буква).

Българският народ отбелязва Андреевден като празник на семето (зърното). Този ден се свързва с разбирането, че светлината в денонощието започва да расте – наедрява, затова някъде се нарича Едреевден, а слънцето да помръдва “както пиле в яйце”, всеки ден по-малко денят се увеличава колкото с просено зърно. Макар и оскъдна, надеждата за светлина внася свежест и ведрина в душите на хората. Може би и Любословие расте с по едно зрънце всеки ден, благодарение на Андрей!

Честит празник от нас!