Сега четете
Гледаме „Отчаяни Съпрузи“ в зала 1 на НДК

Гледаме „Отчаяни Съпрузи“ в зала 1 на НДК

Над 20 дати, хиляди зрители и няколко sold out-а по-късно постановката „Отчаяни съпрузи“ ще се играе за първи път на сцената в зала 1 на НДК на 5 декември.

Премиерата на представлението беше тази пролет, а след това последва успешно лятно турне в страната. В края на ноември пък комедията ще пътува и в чужбина с три представления в Лондон.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот.

Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият е със своята приятелка от 10 години, а третият тъкмо си е намерил нова.

Вижте и

Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.“Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Представлението гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента на неговата дата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре