Сега четете
Кубрат Пулев се изправя срещу двукратния ММА шампион Франк Мир

Кубрат Пулев се изправя срещу двукратния ММА шампион Франк Мир

ългарската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече от очакваното от мнозина за боя си с двукратния ММА шампион Франк Мир. По всичко изглежда, че ако спечели битката в новия спорт Triad Combat, българинът ще си тръгне от САЩ със седемцифрена сума, което близо два пъти повече от първоначално предполаганата премия. Според правилата на битките мачът ще продължи максимум 18 минути – девет рунда по две минути.

За солидното заплащане разкри американският съперник на Кубрат, който бе категоричен, че това ще е най-скъпоплатеният двубой в кариерата му и ако направи всичко както трябва и спечели мача, ще заслужи умопомрачителната премия.

Всъщност срещу Пулев, ако взема бонусите си и спечеля мача, ще прибера 7-цифрена сума. Никога не съм печелил толкова в света на ММА. Боксьорите по презумпция взимат повече пари от битките си“, заяви 42-годишният Мир, намеквайки колко би могъл да прибере Кубрат.

Вижте и

Основаната в България стрийминг платформа за спортни и музикални събития, FITE (ФАЙТ), ще излъчи от 3 часа сутринта на 28 ноември 2021 г. цялата гала вечер в Арлингтън (Тексас), където изпълнение на живо ще имат и хеви метъл легендите Металика.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре