Сега четете
Ники Илиев: Току що приключих снимките на 3тия сезон на „Братя“ и предстои на „Завръщане 2“ премиера на 14 Февруари 2022

Ники Илиев: Току що приключих снимките на 3тия сезон на „Братя“ и предстои на „Завръщане 2“ премиера на 14 Февруари 2022

Разкажи нещо за „Завръщане 2“

  • Мисля, че стана по-забавен и интересен филм от първия. Всички герои се връщат. Снимахме на морето и в Пловдив. Има повече любов. Повече емоция. Ще излезе по кината на 14ти февруари в България. След това ще правим прожекции за българи в чужбина в Австрия, Англия, Франция, Германия, Шотландия и др. Надявам се да вдъхнови зрителите, освен да ги забавлява.Ти тренираше усърдно беше отслабнал много как поддържаш форма?
  • Аз тренирам почти всеки ден, но за ролята ми в Завръщане 2 тренирах повече и спазвах хранителен режим, защото героя трябваше да изглежда по определен начин. Не беше лесно, но според мен го постигнах. Но, да, в желанието си да имам много изчистена мускулеста физика малко прекалих и отслабнах една идея повече, но го овладях.В тази пандемия отразявали се много на теб и работата как съчетаваш ?
  • Намалих социалните ми контакти, което е нормално. Иначе на работата ми се отрази изненадващо малко. Отложихме с няколко месеца снимките на Завръщате 2, но това лято все пак го заснехме целия, без проблеми. Междувременно и изрежисирах 3 сезона на сериала Братя. Преподавам в НБУ. Снимах и във филма Ботев. Така че, съм благодарен, че имам работа, макар и трудно време.Проекти бъдещи имаш ли покани за сериали продукции?
  • Имам бъдещ проект, но току що приключих снимките на 3тия сезон на Братя, сега завършваме монтажа на Завръщане 2 и готвим рекламна кампания и турнета. Малко се претоварих и известно време не искам да приемам нови дълги проекти. Поне до пролетта.Какво правиш през свободното време хобита любими неща?
  • Тренирам – кикбокс и на лостове, разхождам кучето, гледам филми,чета и слушам книги. Обичам и да пътувам.Много ти преписват връзки след раздялата със Саня имали някоя на сърцето сега?
  • Това е лична тема, за която не искам да говоря публично.Би ли се върнал някога към телевизията ако има интересно предложение за формат или предаване?
  • В предаване не. Това отдавна е зад гърба ми. Работя по сериали от време на време и това ми е достатъчно.Ваксиниран ли си или съвет някакъв към обществото
  • Ваксинирах се, да. В началото не желаех, но като видях, че това е единствения вариант към момента да се справим с този вирус го направих и не съжалявам. Мисля, че хората трябва да вярват повече в науката, както и статистиката тук. Тук говорим за решение, което работи в целия Свят, а предложение на нашите управляващи. Според мен трябва да последваме примера на държавите, в които нещата се подобряват, а не да си губим времето с конспиративни теории.Преди месец си станал на 40 нещо което искаш да постигнеш още?
  • Към момента съм щастлив и благодарен с това, което съм направил и искам да продължа да го правя. Може професионалния ми живот малко навреди на личния/по точно го пренебрегнах малко/ и ми се иска за в бъдеще да намеря баланс между двете.Съвети към младите таланти  някакви напътствия да дадеш
  • Да бъдат смели. Да правят това, което смятат за правилно в сърцето си. Да си поставят за цел какви искат да бъдат за в бъдеще и да следват тази цел с малки стъпки всеки ден.

Никола Тодоров

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре