Бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева стана майка. Това стана ясно от публикация във Facebook, от името на нейни приятели.

“Имаме прекрасна новина за всички, които обичат и подкрепят Деси Иванчева! Днес към 10 часа Деси Иванчева стана майка на прекрасен, здрав син, с перфектните мерки 2 800 кг. и 47 см”, се казва още в публикацията.

Приятелите на Иванчева споделят, че тя е добре и се надяват скоро да се включи и тя самата с повече информация и снимки.

През годините Десислава Иванчева неведнъж е споделяла, че опитва да забременее и се подлага на специални процедури. В края на май бившата кметица официално обяви, че е бременна.

През 2018 г. кметицата на „Младост” беше зрелищно арестувана от маскирани с качулки полицаи в центъра на София за подкуп, който според прокуратурата, е поискала от строителен предприемач.

Първоначалната ѝ присъда беше 20 години затвор. По-късно беше намалена на 8 години затвор, а в последствие “домашен арест”. Тя обжалва присъдата и Върховният касационен съд пусна Десислава Иванчева под парична гаранция от 10 хиляди лева.

Пред медиите тогава тя заяви, че е със смесени чувства относно решението, защото няма възможност да плати 10 хиляди лева.