Сега четете
Десислава Иванчева стана майка

Десислава Иванчева стана майка

Бившата кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева стана майка. Това стана ясно от публикация във Facebook, от името на нейни приятели.

„Имаме прекрасна новина за всички, които обичат и подкрепят Деси Иванчева! Днес към 10 часа Деси Иванчева стана майка на прекрасен, здрав син, с перфектните мерки 2 800 кг. и 47 см“, се казва още в публикацията.

Приятелите на Иванчева споделят, че тя е добре и се надяват скоро да се включи и тя самата с повече информация и снимки.

През годините Десислава Иванчева неведнъж е споделяла, че опитва да забременее и се подлага на специални процедури. В края на май бившата кметица официално обяви, че е бременна.

През 2018 г. кметицата на „Младост” беше зрелищно арестувана от маскирани с качулки полицаи в центъра на София за подкуп, който според прокуратурата, е поискала от строителен предприемач.

Вижте и

Първоначалната ѝ присъда беше 20 години затвор. По-късно беше намалена на 8 години затвор, а в последствие „домашен арест“. Тя обжалва присъдата и Върховният касационен съд пусна Десислава Иванчева под парична гаранция от 10 хиляди лева.

Пред медиите тогава тя заяви, че е със смесени чувства относно решението, защото няма възможност да плати 10 хиляди лева. 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре