Сега четете
Филип Аврамов става Чичо Коледа

Филип Аврамов става Чичо Коледа

Премиерата ще се състои на 23.11 от 19.00 часа и е отворена за посетители. Любителите на киното ще могат да видят любимите си актьори на живо минути преди прожекцията.

Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новата лента с едноименно заглавие на режисьора Ивайло Пенчев.

Филмът ще бъде представен официално на 23-ти ноември в Зала 1 на НДК от 19.00 часа в рамките на Киномания.

Чичо Коледа вече грабна сърцата на варненската публика и получи Наградата на публиката на фестивала „Златна Роза“ и Наградата на град Варна на „Любовта е лудост“.

Филмът носи духа на Коледа и преплита съдбите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е загубил самоличността си. Историята заплита съдбите и на таксиметров шофьор и момиче, готово на всичко, за да осъществи мечтата си, улични музиканти с добро сърце – всеки със своята любов, приятелство, тъга и щастие.

Следват куп комични ситуации и всеки търси онова, за което жадува най-много – семейство, прошка, любов , приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа!

Вижте и

Това е една смешно-тъжна история. Поставени са сериозни въпроси. Идеята възникна от съсценариста Божан Петров след телевизионен репортаж. Надявам се, зрителите да погледнат и на себе си с усмивка и в крайна сметка да си кажат: „Животът е прекрасен!“, каза пред Радио София режисьорът Ивайло Пенчев.

На Филип Аврамов партнира и малкият Ален Ангелов в ролята на сирачето, който уверено върви по стъпките на баща си актьора Деян Ангелов и има цели три пълнометражни филма зад гърба си. Всеки, който иска да се докосне до магията на коледния филм, може да дойде на официалната премиера и да види звездите на „Чичо Коледа“ на червения килим!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре