Сега четете
Гледаме по кината нова българска комедия „Дани.Легенда.Бог.“

Гледаме по кината нова българска комедия „Дани.Легенда.Бог.“

Димо Алексиев влиза в ролята на бизнесмен и общински съветник. Актьорът е добре познат от сериала „Откраднат живот“, а в момента и като водещ на най-мащабното тв реалити „Игри на волята“. Героят на Димо участва в заснемането на английска документална поредица, която хвърля светлина върху прането на пари.

Не е изненада, че образът на Дани е безкомпромисен, арогантен, безцеремонен тарикат, който дава всичко от себе си да докаже на екипа и на целия свят, че е легенда в средите си. Иронично, но същевременно реалистично, филмът отразява българската действителност и лицата, които я създават – нагли политици, бизнесмени и обществени личности, които гордо демонстрират, че са над закона.

„Дани. Легенда. Бог.“ е универсална история за комплекси, страх и тоталния провал на един човек.“, споделя авторът на лентата.

Създателят на продукцията е независимият продуцент, сценарист и режисьор Явор Петков, зад камерата застава Румен Василев, а автор на музиката е Борис Рапо.Още на премиерата си в България „Дани. Легенда. Бог“ взима награда за операторско майсторство на „Златна Роза“ във Варна, а в след това създателите му го представят на международните кино фестивали във Варшава, Сидни и Кардиф, където печели награда за най-добър игрален филм на английски език.

Вижте и

Във филма можем да видим също Валентина Александрова, Илияна Лазарова, Сузанита, Кейт Никълс, Емил Каменов, Джеймс Бабсън, Борислав Марковски, Георги Налджиев, Йордан Данчев, Асен Блатечки, Николай Урумов и други.

Продукцията е закупена от международната дистрибуционна компания Trinity Creative Partnership и се разпространява на териториите на САЩ, Канада, Великобритания и Ирландия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре