Сега четете
Пуснаха на свобода кметът на Сандански Атанас Стоянов

Пуснаха на свобода кметът на Сандански Атанас Стоянов

Кметът на Сандански Атанас Стоянов тази сутрин направи изявление пред медии по повод полицейската акция и задържането му в деня на изборите, при което в колата му бе открит плик с пари и списъци на хора: „Бях на гости в Склаве, тръгнах си и внезапно ме спряха за проверка, пакетът, които откриха не е мой, не познавам тази вещ. Намирам случилото се като политическа атака срещу мен, затова ще търся правата си в съда“. Това заяви Стоянов, под бурните аплодисменти на общински съветници и администрация, застанали плътно зад гърба му, пише Струма.

На въпрос знае ли нещо за ареста на кмета на санданското село Джигурово, който бе арестуван снощи за купуване на гласове за ВМРО, кметът Стоянов заяви, че не е запознат с такъв случай. Снощи в  19 часа градоначалникът напусна полицията, а малко по-късно се обърна към санданчани с изявление във фейсбук страницата си. Ето какво написа:

Скъпи съграждани и приятели,

Сърдечна благодарност към Вас за подкрепата и доверието!

Въпреки опита да бъда дискредитиран, справедливостта и истината възтържествуваха! Защото справедливостта е и съвест, а съвестта е огледало на същността ни!

С Вас съм и заедно продължаваме да работим за града и общината ни!

Вижте и

Защото Сандански и Вие го заслужавате!

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре