Сега четете
Камелия Тодорова с авторски спектакъл „Моят глас“

Камелия Тодорова с авторски спектакъл „Моят глас“

Моят глас“ е личен разказ в музика и видео на Камелия Тодорова.

Юлиан Янев е автор на аранжиментите, пианист и ръководител на музикалния квартет в представлението. Щерион Пилидов е на китарата, Радослав Славчев – на баса, а Борислав Петров – на ударните. Беквокалите са поверени на Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и на Столичната община, броени дни след като Камелия Тодорова получи отличието „Почетен гражданин на София“, припомнят от екипа й.

Моят глас“ е личен разказ в музика и видео на Камелия Тодорова. Тя споделя моменти от своя шарен път в света на музиката и киното, за да потопи зрителите в споделени спомени и едни от най-обичаните й песни като „Да е влюбен този свят“, „Ден и нощ“, „Не ме гледай така, момче“, „Прошепнати мечти“, както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика. Малко известно е, че Камелия е и автор на някои от най-обичаните й песни.

Вижте и

„Като пред най-близки приятели, ще се осмеля да споделя преживяванията си и част от премеждията на творческия ми живот – спонтанен, енергичен, ироничен и тъжен. Живот, изпълнен с много върхове и падове, но никога скучен“, допълва тя.

„Това е признание е много ценно за мен, особено днес. Ние, хората на изкуството, на сцената, в последната година имаме много малка възможност за срещи с публиката, с хората, които ни вдъхновяват и които ние вдъхновяваме. Тяхното признание ни дава нова енергия и страст и сили за нови проекти. С абсолютното разбиране за сегашната ситуация, осмеляваме се да осъществим спектакъла „Моят глас“. Влагам в този спектакъл цялата си душа. Работя с прекрасен екип от професионалисти. Вярваме, че с нашата откровеност и любов към публиката ще и дадем нов поглед и надежда, и вдъхновение“, разказва изпълнителката.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре