Моят глас” е личен разказ в музика и видео на Камелия Тодорова.

Юлиан Янев е автор на аранжиментите, пианист и ръководител на музикалния квартет в представлението. Щерион Пилидов е на китарата, Радослав Славчев – на баса, а Борислав Петров – на ударните. Беквокалите са поверени на Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и на Столичната община, броени дни след като Камелия Тодорова получи отличието “Почетен гражданин на София”, припомнят от екипа й.

Моят глас” е личен разказ в музика и видео на Камелия Тодорова. Тя споделя моменти от своя шарен път в света на музиката и киното, за да потопи зрителите в споделени спомени и едни от най-обичаните й песни като “Да е влюбен този свят”, “Ден и нощ”, “Не ме гледай така, момче”, “Прошепнати мечти”, както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика. Малко известно е, че Камелия е и автор на някои от най-обичаните й песни.

“Като пред най-близки приятели, ще се осмеля да споделя преживяванията си и част от премеждията на творческия ми живот – спонтанен, енергичен, ироничен и тъжен. Живот, изпълнен с много върхове и падове, но никога скучен”, допълва тя.

“Това е признание е много ценно за мен, особено днес. Ние, хората на изкуството, на сцената, в последната година имаме много малка възможност за срещи с публиката, с хората, които ни вдъхновяват и които ние вдъхновяваме. Тяхното признание ни дава нова енергия и страст и сили за нови проекти. С абсолютното разбиране за сегашната ситуация, осмеляваме се да осъществим спектакъла “Моят глас”. Влагам в този спектакъл цялата си душа. Работя с прекрасен екип от професионалисти. Вярваме, че с нашата откровеност и любов към публиката ще и дадем нов поглед и надежда, и вдъхновение”, разказва изпълнителката.