Сега четете
Карбовски с нов опит в театъра, разказва историята на кравата Пенка

Карбовски с нов опит в театъра, разказва историята на кравата Пенка

Историята на кравата Пенка разказва Мартин Карбовски в театъра. Тя представлява модерен абсурдизъм, написан по действителен случай. Става дума за същата крава, но с името Мелпоменка, защото е в театъра.

По думите му това не е първият му опит в театъра, тъй като през 1998 година е правил мюзикъла „Бог е невинен“ в Пловдивския театър, предаде Нова тв.

Става дума за нещо много простичко – телевизията подиграваше своите герои. Сега това не се случва, затова решихме да направим пиеса, която да се подиграва на образите от телевизията“, обясни той.

Според него в постановката се разказва с насмешка как се проектира телевизията в едно малко село. Става дума за същата крава, но се казва Мелпоменка, защото е в театъра.

„В пиесата има всякакви стереотипни персонажи, които дават по телевизията. За всяка нация и човек има светлина в тунела, стига да не дават да го стрижат и доят много, както правят с кравите“, смята Карбовски.

Той смята, че не бива да слушаме без да търсим логика в думите на другите.

Вижте и

Не се борим за себе си и сме просто клиенти на вериги. Те започват сериозно да ни ограничават.

За него театър по време на пандемия се прави като тръгваш и спираш докато не се получи. Следващата постановка ще се играе на 13-ти от 19:30 ч. в Theatro Club.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре