Сега четете
Бащата на Денис Теофиков създаде интернет канал посмъртно за синът си

Бащата на Денис Теофиков създаде интернет канал посмъртно за синът си

Бащата на починалия поп-фолк певец Денис Теофиков – джазменът Атешкан, е взел решение да пуска неиздавани и недовършени песни на сина си. Заедно със свои съмишленици и приятели виртуозният музикант е създал онлайн канала DENIS TEOFIKOV OFFICIAL в YouTube, където меломаните ще имат възможността да слушат още песни, които до сега не са били публикувани. Към момента вече са регистрирани близо 45 хиляди абонати.

Първата от тези песни е озаглавена „Сърцето ми“. Музиката е създадена в тандем от баща и син, а текстът е написан от младия талант. Аранжиментът е направен от Деян Асенов.

„Скъпи приятели, тази песен на Денис е записана, когато той беше на 16 години, в домашни условия и беше само демо версия. Сега това, което чувате, е преаранжирана версия на песента и е запазен вокалният трак. Това няма да е последната песен на Денис.Той е оставил много недовършени песни, които ще чуете във времето. Затова абонирайте се за официалният YOU TUBE канал на Денис Теофиков, където можете да следите всички негови песни“, сподели самият Атешкан Теофиков.

Вижте и

Припомняме, че трагедията със смъртта на младия певец Денис Теофиков предизвика сериозен обществен дебат, а семейството му и неговите приятели продължават да нищят историята и да търсят виновни за фаталния край.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре