Сега четете
Наша Оперна Певица Соня Йончева посрещната с фурор в Гърция

Наша Оперна Певица Соня Йончева посрещната с фурор в Гърция

Посрещнаха Соня Йончева в Гърция с чест и почитания на много високо ниво. Това каза пред БТА Атанас Маев, представител на мениджърския екип на световноизвестната българска оперна прима по повод нейния концерт на 4 ноември в Гръцката национална опера.

Той допълни, че поводът за това участие е отбелязването на 25-ата годишнина на фондация за защита на правата на децата „Заедно за децата“.

Сред гостите е била и президентката на Гърция Катерина Сакеларопулу, подчерта Атанас Маев. Цветя поднесъл и посланикът на България Валентин Порязов .

Концертът е бил изцяло от арии от опери на Джакомо Пучини, като със Соня Йончева пее и брат й – тенорът Марин Йончев, а диригент е Филип Оген. ДПросто публиката изригна. А на гала вечерята, която беше организирана от Rolex и на която присъстваха изключително много хора от бизнеса, посрещнаха Соня Йончева в ресторанта с чест и почитания на много високо нивоФ, каза Атанас Маев. Той допълни, че примата е получила покана и за други участия в страната за 2022 или 2023 година, като директорът на операта обещал да направи всичко възможно, за да представят ДНормаФ или ДМедеяФ.

За участието си в Гърция Соня Йончева пътува директно от Женева, където два дни преди това има концерт с нейния нов бароков репертоар от албума й „Rebirth“, каза Атанас Маев. Той допълни, че следващата седмица оперната прима пътува за Барселона, където отново ще изпълни репертоара от албума си. Концертът ще се състои в „Палау де ла музика каталана“ Ц разкошен, много красив театър в Барселона, каза Маев.

Вижте и

БТА е медиен партньор за популяризирането на всички турнета, оперни спектакли и концерти през 2021 г. и 2022 г. на Соня Йончева в страната и чужбина.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре