ПОЗИЦИЯ НА ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ ЗА ПОВЕДЕНИЕ НА НАШ КОЛЕГА

Като отговорна медия с дългодишна история и представители на журналистическата гилдия, ние, ръководството на Любословие.БГ поднасяме извинение за неправомерната употреба на журналистическата карта на Иван Герасимов при молба на служител на МВР той да си постави маска и да не снима в района на метрото, тъй като е част от инфраструктура, предмет на национална сигурност и там се изисква специално разрешение от „Метрополитен“ ЕАД. 

По време наа това събетие, разиграло се вчера Иван Герасимов не е бил наш пратеник там и не е пътувал за специално събитие. Ценим личната му позиция, но те не отговаря на професионалните журналистически стандарти.

Ние много ясно разграничаваме личната, гражданска позиция и тази на журналист, представляващ медия и изпълняваш професионални залъжения, каквито в случая Иван Герасимов не е изпълнявал. 

Любословие не изпълнява ПР акции на политически партии или политически изявени личности! Ръководството на медията няма да толерира политическо развитие на наши автори и колеги в политически партии по този или друг погазващ законите и заповедите на Република България.

Любословие.БГ няма никакви договорки с ПП ВЪЗРАЖДАНЕ, а колегата Иван Герасимов със своето поведение, петни дългогодишен труд на десетки хора и най-вече на Андрей Велчев, главен редактор на медията

Нито един служител на МВР, не заслужава такова отношение при изпълнение на професионалните си задължения!

По никакъв начин няма да толерираме такова отношение за в бъдеще от който и да е участник в Медията!

Благодарим на Иван Герасимов за съвместната ни работа и постигнатите резултати. От днес той не е част от медията и екипа на Любословие.БГ.

Вижте и

С наше писмо сме информирали ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи – МВР, а в телефонен разговор лично сме поднесли извинения на гл. инспектор Момчил Будинов – началник сектор „Метрополитен“ към СДВР.

С уважание,

Андрей Велчев, съсобственик и  главен редактор на Любословие.БГ

Момчил Димиторов, съсобственик и зам. главен редактор на Любословие.БГ

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре