Сега четете
Вандалщина Нарязаха гумите на Борис Дали и на други негови съграждани

Вандалщина Нарязаха гумите на Борис Дали и на други негови съграждани

Неизвестни срязаха гумите на 31 автомобила в Бобов дол. Нападението е извършено в рамките на няколко часа в нощта срещу неделя. Сред потърпевшите е и поп-фолк изпълнителят Борис Дали.

В злополучната за над 70 гуми нощ, в родния си Бобов дол е и поп-фолк звездата Борис Дали. Той намира автомобила си сериозно увреден. „Две от гумите на колата ми са спукани, на целия квартал са нарязани”, каза певецът.

Той подозира, че пукането на гуми е неразумна постъпка на тийнейджъри. „Не може да се каже кой е със сигурност. Предполагам, че полицаите ще го намерят, защото нашият град по принцип е спокоен, малък, няма такива инциденти. Но се надявам да намерят извършителя, защото наистина постъпката е много гадна, вандалска”, коментира Дали.

В града някои допускат, че гумите може да са били спукани в името на това да се създаде повече работа за местните сервизи. Борис Дали обаче не вярва това да е причината.

Вижте и

Общата стойност на нанесените щети вероятно е няколко хиляди лева.

От полицията в Кюстендил съобщиха по-късно през деня, че по случая има задържан. Става въпрос за 35-годишен местен жител, предаде БТА.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре