Сега четете
Зейнеб Маджурова се завръща на екран в Тази Сутрин

Зейнеб Маджурова се завръща на екран в Тази Сутрин

ТВ водеща и светски журналист Зейнеб Маджурова се присъединява към екипа на „Тази сутрин“ като лице на новия развлекателен сегмент на предаването, който ще се излъчва всеки петък след 9:00 ч. по bTV. Във финалните 30 минути от предаването тя ще представя на зрителите актуални новини, свързани със светския и културен живот по света и в България, както и теми, които най-силно са развълнували социалните мрежи.

Ексклузивни интервюта с наши и международни звезди и популярни личности от сферите на културата, изкуството и спорта също ще бъдат акцент на седмичната лайфстайл рубрика. Първият ѝ гост този петък, 29 октомври, ще бъде голямата певица Йорданка Христова.

Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от сутрешния коментаторски панел на „Тази сутрин“ между 6 и 7 ч., където заедно с основните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще обсъждат актуалните и любопитни новини и предстоящите събития за деня.

„След повече от двегодишна пауза се завръщам на малкия екран. Сама избрах да се оттегля, защото родих момиченце, казва се Мириан. Когато забременях, взех решението, че искам да се отдам на нея“, споделя Зейнеб.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре