Сега четете
Говорят: Жельо Желев и Калин Крулев Кандидатпрезидентска двойка

Говорят: Жельо Желев и Калин Крулев Кандидатпрезидентска двойка

Говорят: Жельо Желев и Калин Крулев Кандидатпрезидентска двойка от („Общество за нова България“

Около два месеца мислих дали да стана кандидат за президент, но накрая взех решение да ме номинират. Бях учредител на НДСВ преди години и бях при тях до края им. Но след това не съм се занимавал с политика.

Това коментира в ефира на Любословие.БГ кандидатът за президент Желю Желев.

Аз съм юрист и имам поглед, а мисля, че и като депутат бих се справил, но прецених, че президента е по-добрия вариант към момента за мен. Кампанията ми е насочена към хората. Искам да бъда президент не само на държавата, но и на хората, коментира той.

Мисля, че като президент мога да бъда полезен, независимо, че президентските правомощия са ограничения. Например зеления сертификат не е полезен. Той ограничава хората.

Това е една еманация на миналата година, когато Ананиев, бившия здравен министър, ни караше да вадим едни документи и задръстваше входовете на градовете, посочи той.

Каква е гаранцията, че тази ваксина е здравословна за хората. А ти получаваш свободата си срещу нея, посочи той.

Вижте и

Аз не съм доктор, но хората трябва да се лекуват. а ваксината не лекува. Хората трябва да се лекуват така, както се лекуват болните от грип – с лекове, с хапчета, обясни той.

Калин Крулев, кандидат за вицепрезидент на ПП „Общество за Нова България“ коментира, че за  30 години един път Конституционният съд се произнесе в защита на Конституцията и това доведе до ново разделение на обществото. Многократно съм коментирал несъвършенствата на конституцията, но това не означава, че не трябва да се спазва. Още от лятото беше ясно, че министър и пРезидент са нарушили конституцията. Не ще попитам онези 12 от КС къде проспаха четири месеца, за да вземат решение по казуса. Отговорът е ясен за всички, чакаха „героят“ да влезе в предизборна кампания и да се възползва от имунитет срещу разследване.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре