Сега четете
Много версии за смъртта на Денис Теофиков от самубийство до депресия от продуцентите му

Много версии за смъртта на Денис Теофиков от самубийство до депресия от продуцентите му

Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта на Денис Теофиков, разкриха от столична полиция. Оттам допълниха, че разследват всички версии и точната причина за смъртта ще е ясна след направената аутопсия, която ще покаже имало ли е алкохол и наркотични субстанции в кръвта му.

 

Засега повечето версии клонят към това, че Денис сам е посегнал на живота си, скачайки от 7-ия етаж на жк „Дружба“, тъй като напоследък бил в депресия.

От известно време фолк изпълнителят е бил в емоционален срив, дистанцирал се от много хора и спрял да поддържа социалните мрежи. Вероятно само той е знаел какво е вътре в душата му. Голяма част от времето си той прекарва с Алекса, като привличането им бързо преминава в силна бурна любов. За това свидетелстват и тутуировките, които си правят – всеки изрисувал на свой пръст първата буква от името на другия.

Негови близки разказват ,че продуцента му Николай Пашев е амбициозен човек. Безспорно е правил много хитове за различни изпълнители и явно си повярва, че може да бъде следващия Митко Пайнера. Започна да продуцира изпълнители. Първо стартира с Джулия, не след дълго се скараха и тя се махна от лапите му. След нея реши да затегне следващите с железни договори. Според тях, Николай Пашев имал големи амбиции за изпълнителите си. Непрекъснато им давал за пример световни имена и ги карал да се държат като такива. „До такава степен се е вживял, че не им дава възможност да дишат. Той им казва с какво да се обличат, с кого да се виждат, с кого да говорят и т.н. Крачка встрани и скандали, викове“, издава колега на Денис, пожелал анонимност.

След едно от участията си Денис избягал и си изключил телефона. Свидетел на случката издава, че момчето отново е било смачкано психически, след като на сцената поискал да изпее една от „забранените“ песни. След като свършил участието бил подложен на психоатака, изключил си телефона и хукнал да бяга от заведението. Не успели да го открият до другия ден, а той отказвал да каже къде е бил през това време. Но бил отново финансово посечен.

Вижте и

На Денис му тежало, че не му разрешавали да излиза често с приятели на заведения, а той е тийнейджър и има нужда от забавления. Бил е глобяван, когато попадал в нощен клуб и собствениците го помолят все пак да изпее една песен. Нещо, което прави всеки изпълнител, най-малкото показва уважение към публиката. Той нямал това право, а от там тръгнало слух, че той се надува и няма уважение към хората от заведението, което всеки месец го канело на участия.

Върхът на драмата настъпва, след като Цеци Лудата глава започнал да приканва малкия Денис да опита от забранените вещества. Засичани са заедно да шмъркат в тоалетните на заведенията, където ходили да работят. „Вместо, като по-голям и зрял човек, да го дръпне настрани и да му каже, че това е грешно, той го тласна с пълна сила. Ама за друго може да му забраняват. А кара изпълнителите си с договор да го защитават публично и да пишат, че бил като баща за тях. Е, един баща ще се друса ли с детето си. Всичко го знаем това, но имаме и ние вина, че си мълчахме досега. Но какво можехме и да направим…“, пита се друг колега на Денис.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре