Сега четете
На ГЕРБ и ДПС ще бъде отказано това, което смятат за свое право – първа брачна нощ

На ГЕРБ и ДПС ще бъде отказано това, което смятат за свое право – първа брачна нощ

В новото Народно събрание ще се появят нови сили, които категорично няма да дадат достъп на ГЕРБ и ДПС до властта, убеден е съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Този модел сега се намира на кръстопът. Тези хора много добре разбират, че има шанс в новия парламент да им бъде отказано това, което смятат за свое право – първа брачна нощ с всяко управление. Нещо повече, наложени са им санкциите по закона „Магнитски“ от американското правителство и за пръв път са в такава изолация“, заяви той по време на включване на живо от Велико Търново.

Именно в Старопрестолната столица на България водач на листата на ДПС е Делян Пеевски.

„Наглата кандидатура на Делян Пеевски е предизвикателство към всеки български европеец и патриот. Както знаете, Пеевски е олицетворение на модела на Сарая и на модела около ДПС. Когато виждаме Пеевски на безпрецедентна среща с кмета на Велико Търново Даниел Панов, виждаме модела на българското мафиотското овладяване на държавността в България.

(…)

Помислете си как Пеевски се появява в тази кампания като някой, който щял да помага и да прави добрини. Някой може ли да обясни как е забогатял Пеевски, как е създал едно работно място? Някой може ли да обясни как Ахмед Доган е станал енергеин магнат?“, попита Иванов.

По този повод номинацията му Иванов призова за Пеевски да не бъде даден нито един глас и такъв призив да отправят и водачите на листи от други политически формации:

„Искам да се обърна уважително към всички останали политически формации тук в Търново: конкретно към Андрей Чорбанов от „Има такъв народ“, Йордан Терзийски от „Продължаваме промяната“, към Минчо Христов от „Изправи се, БГ! Ние идваме“ и Явор Божанков от БСП. Нека заедно да призовем българските граждани и избиратели от Велико Търново да не пуснат нито един глас за Пеевски!“.

Вижте и

По думите му това би излъчило управление, което да постави ДПС под карантина, защото те били носители на „корупционния вирус“.

Според Христо Иванов неслучайно ДПС се явяват на избори с „наглия слоган“ – „За държавността!“.

„Дали е държавността на нашите деца, на бъдещето и работните места с добавена стойност или държавността на мафията? Това е въпрос на национално достойнство, патриотизъм и грижа за нашите деца и бъдеще!“, коментира той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре