Сега четете
Продължението на хитови продукции отложени за 2022 и 2023 година

Продължението на хитови продукции отложени за 2022 и 2023 година

Компания „Disney“ отложи излизането на екран на няколко продължения на супергеройски филми от киновселената на „Marvel“, както и на „Индиана Джоунс 5“, съобщават световните агенции.

Според публикация в списание „Variety“ премиерата на „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“ е отложена от 25 март за 6 май 2022 г., а на „Тор: Любов и гръмотевици“ – от 6 май за 8 юли. Продължението на „Черната пантера“ – „Черната пантера: Уаканда завинаги“, ще излезе на екран на 11 ноември, вместо на 8 юли, както беше планирано по-рано.

Освен това от киностудиото съобщиха, че „The Marvels“, „Антмен и Осата: Квантомания“ и петия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс, в който зрителите отново ще видят Харисън Форд в образа на прочутия археолог, ще почакат още две години, преди да излязат на голям екран през 2023 г.

Вижте и

Според изданието преразглеждането на графика на компанията е свързано с производството на филмите. Заради припокриващите се сюжетни линии на продукциите от киновселената на „Marvel“, всяко забавяне води до ефект на доминото върху останалата част от франчайза.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре