Сега четете
НИМХ: Днес облачността ще се разкъсва и времето ще е почти без валежи, максималните температури ще са между 13 и 18 градуса

НИМХ: Днес облачността ще се разкъсва и времето ще е почти без валежи, максималните температури ще са между 13 и 18 градуса

Днес облачността ще се разкъсва и намалява, на отделни места в Западна България до предимно слънчево време. Това съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Ще е почти без валежи. В сутрешните часове на места по поречията и в низините ще има мъгла. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месец октомври и още малко ще се повиши.

Над планините ще преобладава облачно и мъгливо време, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра – около 3°.

Вижте и

Над Черноморието облачността ще е значителна, на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15-16°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре