Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Христо Смирненски“ във вторник, 19 октомври, съобщиха от дружеството.

Утре във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Георги С. Раковски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №1 до №25, бул. „Васил Левски“ от №1 до №7
ул. „Георги С. Раковски“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Гургулят“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гургулят“ №18.

На 19 октомври (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Слатинска река“, ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Слатинска река“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“
бл. 10, бл. 10 А /висока зона/, бл. 5 и бензиностанция „Петрол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатинска река“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.