Сега четете
Соня Иванова Музикалните монополи на няколко фирми у нас не позволяват на самостоятелни изпълнители да показват своята продукция.

Соня Иванова Музикалните монополи на няколко фирми у нас не позволяват на самостоятелни изпълнители да показват своята продукция.

Ти си била певица в Пайнер какво те накара да се откажеш?

Подписах договор с Пайнер през 2011 година. За 2 месеца разбрах, че не е моето място. Нямах налични финанси, които да го влагам в моя продукция и разбрах, че без пари нищо няма да се получи… Само с пеене там не се става известен.

Ти имаш песни богат репертоар и си харесваш професията какво би направила за да могат изпълнители като теб да ги чуват и слушат?

За да ме слушат повече хора трябва да правя нови и нови песни с клипове. Осъзнах, че Интернет- Youtube и Tik tok са моите платформи за изява. Аз като самопродуциращ се изпълнител не съм допускана в големите телевизии и радиа. Музикалните монополи на няколко фирми у нас не позволяват на самостоятелни изпълнители да показват своята продукция.

Наближават избори а през твоята кариера са те намесвали с Бойко Борисов

Песента ми „Гербер“, която направих през 2012 година я приемам като грешка на растежа ми. Един изпълнител не трябва да се политизира, но една вметка, никога не съм била член на партия ГЕРБ. От тогава насам внимавам с моите изяви и не показвам симпатии към никоя настояща политическа партия в България.

Имаш патриотична песен „Прости Родино“ това означава че насърчаваш хората да обичат България .Какъв съвет ще им дадеш?

Имам патриотични песни: „Прости Родино“, „Офицери“. Ще направя още такива песни с ясното съзнание да повдигна българския дух. В България трябва да се правят песни свързани с героичното ни минало за да вдъхват желание, борбеност и сила за по-добър живот. Да живее България!

Последната ти песен се казва Дяволе разкажи нещо за нея

.Последната ми песен е със заглавие „Дяволе“ по моя музика и текст. Аранжиментът е дело на Ангел Евтимов. Тази песен е с балкански привкус и ритъм на гръцкия танц „сиртаки“. Реших да експериментирам и да представя нещо различно на публиката. Радвам се, че песента ми се харесва.

Вижте и

За музикалните формати ти си участвала в тях какво ти е мнението?

Музикакните формати създават звезди за дни. Докато участваш в предаването хората те знаят, след като приключи шоуто забравят за теб. Някой да помни кой спечели „Гласът на България 3“?

Какви са ти бъдещите проекти ?

Подготвам патриотична песен за България. В момента изготвяме текста. Разбрах, че не трябва да чакам някой друг да оправя страната ни. Аз съм част от нея и ще дам всичко от себе си, за да повдигна българския дух и самосъзнание. Нека всеки българин да даде малко от себе си в името на Родината.

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре