Сега четете
Даниела Дариткова избра да лекува хората пред политиката

Даниела Дариткова избра да лекува хората пред политиката

Водена от убеждението, че политиката трябва да лекува болните обществени проблеми, смятам, че е настъпил моментът да се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител. В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка, лекарските ми умения ще са по-полезни на хората“.

Това обяви в профила си във Фейсбук д-р Даниела Дариткова, едно от знаковите лица на ГЕРБ.Първото ми обещание, като депутат беше, че няма да сменя телефонния си номер и няма да изоставя пациентите си. Не се отклоних от него и не съм спирала да работя в лекарската си практика. Винаги съм заявявала, че не съм професионален политик и в един момент ще се върна към житейския си избор – медицината“, пише още Дариткова и допълва: „Дванадесет години имах честта и отговорността да представлявам интересите на избирателите в Смолянска област в българския парламент. Била съм мажоритарен кандидат на ГЕРБ в изборите през 2009 г., пет пъти водач на листата в Смолянска област, три пъти председател на Комисията по здравеопазване и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Печелили сме доверието на избирателите в изборите и сме изпълнявали поетите ангажименти“.

Дариткова изразява подкрепата си за кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева.

Вижте и

„Гордост за региона ще бъде да изберем президент с дълбоки родопски корени. Тук сме научени да търсим това, което ни обединява, а не разделя. България се нуждае от стабилност, отговорно управление и политическо лидерство! И само обединени ще го постигнем!“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре