Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов дава пресконференция заедно с колегите си Стилян Петров и Мартин Петров. Той отново показа програмата си и изрази учудване, че все още има твърдения, че няма програма. На база излизащата документи в публичното пространство Бербатов призова Боби Михайлов да си оттегли кандидатурата за президент, ако има морал.

Учудващо за нас все още специалисти обявяват как не са видели програма, има и специален сайт. Казахме на пресконференция, показахме и на отборите. Да не се изказват лъжи, че нямало програма. Програмата е пред вас“, каза Бербатов.

„Все още нищо не знаем за конгреса. Единствено знаем, че има интегрална бюлетина, но само това. Нищо не се знае. Дали ще бъдем допуснати в залата. Правилата все още ги няма.

Ще има две охранителни фирми – една вън и една вътре. Защо са две фирми?“, попита Бербатов.

„Целта е да покажем документите, които излизат. Все притеснителни неща. Най-нормалното нещо би би било. Ако един човек има морал трябва да си оттегли кандидатурата за президент. Виждате за какво става въпрос. Доста години назад. Ние следим с интерес и безпокойство какво ще бъде разкрито. Ние не плюем, ние показваме истината. Ние сме длъжни да кажем истината наред с нещата, които искаме да направим“, каза Бербатов.