Сега четете
Димитър Бербатов настоява Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си за БФС

Димитър Бербатов настоява Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си за БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов дава пресконференция заедно с колегите си Стилян Петров и Мартин Петров. Той отново показа програмата си и изрази учудване, че все още има твърдения, че няма програма. На база излизащата документи в публичното пространство Бербатов призова Боби Михайлов да си оттегли кандидатурата за президент, ако има морал.

Учудващо за нас все още специалисти обявяват как не са видели програма, има и специален сайт. Казахме на пресконференция, показахме и на отборите. Да не се изказват лъжи, че нямало програма. Програмата е пред вас“, каза Бербатов.

„Все още нищо не знаем за конгреса. Единствено знаем, че има интегрална бюлетина, но само това. Нищо не се знае. Дали ще бъдем допуснати в залата. Правилата все още ги няма.

Ще има две охранителни фирми – една вън и една вътре. Защо са две фирми?“, попита Бербатов.

Вижте и

„Целта е да покажем документите, които излизат. Все притеснителни неща. Най-нормалното нещо би би било. Ако един човек има морал трябва да си оттегли кандидатурата за президент. Виждате за какво става въпрос. Доста години назад. Ние следим с интерес и безпокойство какво ще бъде разкрито. Ние не плюем, ние показваме истината. Ние сме длъжни да кажем истината наред с нещата, които искаме да направим“, каза Бербатов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре