Сега четете
Пускат неиздавани песни на група Roxette“

Пускат неиздавани песни на група Roxette“

По случай 30 години от издаването на един от най-успешните и харесвани от публиката албуми на „Roxette“ – „Joyride“, третия по ред на дуета, от екипа им изненадват почитателите с неиздавани записи.

В албума има три сингъла номер 1 в Щатите – „The Look“, „Listen To Your Heart“ и „It Must Have Been Love“. Заедно с други хитове като „Dressed For Success“ и „Dangerous“, песните бързо превърнаха Мари и Пер в световни звезди.

Мари Фредриксон напусна този свят през 2019 г., на 61 години, след като дълги години се бореше с мозъчен тумор, а Пер Гесле продължава да твори сам.

30-годишнината „Joyride“ ще бъде отпразнувана с издаването на 4 албума на плочи и боксет от 3 CD -та. Дванадесет от песните не са издавани преди, сред тях и първия запис на „Hotblooded“, който първоначално трябваше да бъде началния трак на албума, докато“Joyride“ не го победи, давайки името на албума и предстоящото световно турне „Join the Joyride“.

Вижте и

Боксетът „Joyride“ също предлага шанс да чуете две неиздавани демо версии на песни, първоначално излизали от предишната група на Пер, „Gyllene Tider“, която през 1984 опита да разбие международния пазар с албума „Heartland Café“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре