Сега четете
УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ и ПАРТНЬОРИ на Любословие.БГ:

УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ и ПАРТНЬОРИ на Любословие.БГ:

Информираме ви за настъпили промени в редакционната колегия на медията:

Считано от днес 07.10.2021 г Любословие.БГ напусна д-р Георги Димов. Той е историк и уважаван преподавател в своето научно направление. Неговите първи интервюта започнах обещаващо из ангажимент над основните теми да бъде историята такава каквато я и не я познаваме. Неговите политически и професионални ангажименти не му дадоха възможност да разгърне своя категоричен професионализъм в рамките на бързо развиваща се и растяща като аудитория Медия. Екипът ще направи всичко възможно историческата тематика да продължават да бъде на дневен ред в нашето съдържание и разчита на неговите съвети като редовен читател.

Също от днес Георги Светославов който е автор на книги относно Християнството, Тангризма и езотеричните учения а човечеството поема към свой нови литературни и лични предизвикателства.

За кратко в Любословие той пое сферите на неврологията медицината, квантовата механика, биохимията, психологията и психиатрията. Той е доказан Автор, сценарист и режисьор на документалния филм “Духовен Апокалипсис – Автомобилните катастрофи са Световен Проблем”, където с неговия екип представят теоретично решение на Световния Проблем с убийствата по пътищата.

Със старта на новата ни рубрика посветена на пътната безопасност знаем, че той ще ни липсва, но предизвикателство пред медиите растат и възможността да задържаме хора които нямат траен ангажимент към съдържанието но медии с традиция като нашата намаляват.

 

Ръководството на медията изразява своята благодарност за усилията им енергията, които д-р Димов и г-н Светославов вложиха в изпълнение на своите ангажименти и им желаем здраве и още много успехи в покоряването на нови професионални, политически и лични върхове.

С уважение,

Вижте и

Андрей Велчев, собственик и главен редактор на Любословие.БГ

На снимката:

Вляво Д-Р Георги Димов Вдясно: г-н Георги Светославов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре