Сега четете
Избраха за най-добра двойка Джулиана Гани и съпругът й Илиян

Избраха за най-добра двойка Джулиана Гани и съпругът й Илиян

Специално за Любословие семейството даде интервю

Скоро сте били избрана за двойка най-любима в един хотел в Тунис. Как твоят съпруг те прави най-щастлива?

Ние отидохме  в хотела където  е фул ммакс. От два дни ни караха да участваме и най –накрая се съгласихме да участваме в играта. Имаше 5 – 6 кръга  .Едното беше да се увива Илиян  в тоалетна хартия и танцувахме арабски кючек и направо ги разбихме. Всички  еднодушно  бяха за България.

Ти като известен модел трудно ли ти е да съчетаваш работата и винаги да си първа в твоите задачи?

Не се определям като  известна  ,а по скоро като популярна  личност и като отида в някой град имам много фенове.Радват се да се снимат с мен  Винаги трябва да измисляш различни неща и визията трябва да е подържана. И красотата изисква жертви.

Били участвала в политиката и ако да с какво би предложила да бъдеш?

Според мен всеки трябва да си знае мястото ако някой човек трябда да участва   прави се с цел .Определят ме като  секратрака на Красимир Каракачанов .Гледам рядко новини и ходя на избори редвно за да не ни взимат гласът.

Как поддържаш форма винаги да си красива съвети за младите майки да дадеш?

Ние поддържаме форма с покриване на някой фактори спорт вижение здравословна храна а не диета за по един месец. Пиеме непрекъснато чай .Имаме личен бранд приемане на билки //thegreenbear.eu/  и   чайове ,който ги произвеждаме в Европа и в България .Винаги гледаме където сме отседнал или се намираме  нещо да правиме ,което е свързано с движение. В момента сме в Пловдив  и ще ходим на гребната база.

 

Вижте и

Мнения за пандемията дал ити се отразява това нещо като цяло на живота и какво мислиш?

Нени се  отразява пандемията здрави сме  и нямаме проблеми и се бавляваме  и ходим на почивки и си спазваме  всички мерки който трябват. Не  вярваме ,че една маска ще ни предпази.Преди две години на майка ми  откриха рак и тя прави много операции и се пребори и прави курбан всяка година.

Как Илиян поддържа семейното огнище да не загасне?

Той преди повече ме изненадваше сутрин със закуските сега вече няма време разпокъсваме   се по служебни ангажименти .Пътуваме често по работа.

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре