Натали Спасовска е магистър по Екология и опазване на околната среда, възпитаник на Софиийски университет „Св. Климент Охридски“. Още преди да завърши вече работи като биолог в БАН към Института по биоразнообразие и екосистемни изследвания.

 

През 2015г. след като обикаля над 86 изби е силно впечатлена от лозовите насаждения на изба ДАЛВИНА до град Струмица, разположени в най-южната част на западната ни съседка – цели 600 хектара собственост на избата.

Година по-късно става официален вносител за България.

Всички вина на изба ДАЛВИНА са с контролирано и гарантирано потекло. Всички те са  висококачествени, сухи и без добавена захар. Вкусът е изцяло придобит чрез естествена ферментация. Всичко това позволява на хора с диабет да ги пият без да се притесняват.

През 2018г. сме спонсори на Световното първенство по художествена гимнастика, което се проведе в България в зала Арена Армеец, София.

През 2020г. червените вина на ДАЛВИНА обират наградите на престижния конкурс MUNDUS VINI като печелят златни и гранд-златни медали.

Без аналог на българския пазар е сорта Жуплянка, който препоръчваме да се опита.

Марката присъства на различен тип екслузивни събития като откривания на диамантени бижутерии, международни вериги за облекло, нощни заведения, ресторанти и др.

Квалитетното вино също така е личен избор на редица представители на родния дипломатически, политически и корпоративен хайлайф в страната.

 

За напитката на боговете казва: -„Ако искате да се запазите млади за по-дълго време, казвайте си ‚наздраве‘ с хубаво сухо вино!“