Ивайло Захариев и половинката му Станислава вдигнаха сватба в събота на 25 септември. Събитието е изцяло в кинотематика, не само заради професията на Ивайло, но и заради общата страст на съпрузите към киното.

 

„Беше много весело, като успяхме да запазим бройката от 60 човека заради ограниченията от здравните власти. Радвам се, че всички гости успяха да дойдат“, споделя  в социалните мрежи  Захариев.

 

Сватбеното тържество се е провело  в популярна лятна открита сцена-бар, а кумове на Ивайло и Стани стават техните добри приятели Ники Станоев и половинката му Наталия Живкова. Освен приятели Ники и Ивайло са колеги, като през годините снимат няколко филма заедно и правят истински фурор с постановката „Кризисен център“.

 

„Ние сме големи киномани, украсата и музиката, която бяхме подбрали, бяха изцяло във филмова тема“, допълва още младоженецът. Изборът на датата няма символика. Ивайло разказва, че със Стани мечтали за сватба през есента, за да е по-приказно. Той разкрива, че мерките малко са осуетили тържеството заради ограниченията не само в броя на гостите, но и вечерния час. „Бихме искали да поканим повече приятели, бяхме решили да e по-дълго, но се радвам, че въпреки мерките успяхме да съберем най-близките и да отпразнуваме“, допълва още Захариев.

 

За младоженците това е втора сериозна връзка. От първия си брак Ивайло има двама синове, а Станислава – дъщеричка. Актьорът споделя, че изборът и на двама им на този етап от живота е осъзнат. „Със сигурност, когато знаем през какво се минава и знаем грешките си от миналото, сега изборът ни е много по-осъзнат и целенасочен и по-премерен“, разкрива Ивайло пред България Днес“.

 

Младото семейство все още не е решило кога ще замине на сватбено пътешествие. Причината отново е пандемията от коронавирус. „Не искаме пътешествието да е половинчато и с компромиси. Ще изберем най-доброто време. Със сигурност искаме да посетим Париж и два-три града в Италия.“

 

Актьорът признава, че все още и той, и Стани не са ваксинирани и уточнява, че на този етап не намират за необходимост да го правят, защото имат изградени антитела след преболедуване.