Сега четете
Започнахме промяната през изминалите 4 месеца, искаме да я продължим в следващите 4 години

Започнахме промяната през изминалите 4 месеца, искаме да я продължим в следващите 4 години

Започнахме промяната през изминалите четири месеца, искаме да я продължим в следващите четири години. Това заяви бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков по време на представянето на новия политически проект „Продължаваме промяната“, предаде репортер на Luboslovie.bg

В момента двамата с бившия финансов министър водят разговори с няколко партии, с които вероятно ще се явят на изборите на 14 ноевмри в коалиционен формат. За президентските избори пък политическият проект ще подкрепи Румен Радев, който по думите на Кирил Петков, споделя тяхната визия и принципи. Въпреки това, бившият служебен министър подчерта, че „Продължаваме промяната“ не е партия на настоящия държавен глава. Асен Василев от своя страна уточни, че условията им към партиите, с които водят разговори, са да не искат пари или места в партийните листи.

Той открои четири конкретни и ясни цели, които с бивпия финансов министър Асен Василев ще следват. Те са спиране на корупцията и кражбите, освобождаване на малкия и средния бизнес така, че да работят спокойно, привличане на инвестиции и благоденствието да се разпределя по-справедливо.

Вижте и

Кирил Петков предупреди, че в следващите 60 дни за него и Василев ще се чуят всякакви истории и помоли симпатизантите си за доверие. Той посочи още, че в политиката не е важно дали си ляв, или десен, а да бъдеш почтен.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре